Ezüst program részletei és jelentkezés

"Áttörés a karrieredben"

Részletes leírás:

1. Személyiségi teszt

A program elején kapsz egy linket, melynek alapján egy online kérdőívet kell kitöltened.

A magyar nyelvű kérdőív 2 részből áll, és 20-25 perc alatt ki lehet tölteni. Nincs idő korlát, de érdemes az első intuíciót követni a válaszadás során.

A teszt eredményeiről személyes visszajelzést kapsz, melynek időtartama 1 óra. Ezt követően egy részletes riportot is kapsz, amely igen hasznos tanácsokat tartalmaz.

  1. DISC riport  (26 oldal),  a viselkedésedről ad visszajelzést. A hogyan kérdésre ad választ.
    A jelentésből többek között megtudod, hogy milyen módon szeretsz kommunikálni, milyen a számodra Ideális munkalégkör, hogyan válhatsz hatékonyabbá, miben tudsz fejlődni és milyen a preferált tanulási stílusod.
  2. Values riport (29 oldal) megmutatja, milyen tényezők motiválnak, miért kelsz fel minden nap? A miért kérdésre ad választ.
    Megmutatja, milyen tényezők motiválnak, miért kelsz fel minden nap?  A jelentésből kiderül melyek az erősségeid, hogyan tud a környezeted motiválni és miben tudsz tovább fejlődni.

2. Karrier GPS

Karrier beszélgetés a jövőről.

Tanácsadónk egy kb. 1 órás karrier coaching kertében elmondja, hogy a tesztek eredményei alapján milyen munkakör illik az egyéniségedhez, milyen területen éreznéd legjobban magad. Segít a céljaid eléréséhez vezető út megtervezésében.

A program az indulástól számított 2-4 hétig tart az időpont egyeztetés függvényében.

Ára: 90.000 Ft

Jelentkezés az Ezüst programra

Töltsd ki az alábbi űrlapot. A kitöltés után az első levélből minden további részletet és teendőt megtudsz.