Személyiség tesztek részletes bemutatása

Az Innermetrix személyiség diagnosztika 3 részből áll, melynek során az alábbiakat vizsgáljuk

Viselkedés

Válasz a HOGYAN Kérdésre (DISC profil)

Az Innermetrix által végzett kutatás azt bizonyítja, hogy a legsikeresebb emberek valamennyien alapos ÖNISMERETTEL rendelkeznek.
Ezek az emberek könnyen felismerik azokat a helyzeteket, amelyek sikeressé tehetik őket, és ez megkönnyíti számukra, hogy megtalálják azt a viselkedési stílusuknak megfelelő módszert, vagy utat, amely leginkább segíti őket céljaik elérésében. Azok, akik megértik saját természetes viselkedési preferenciáikat sokkal, nagyobb valószínűséggel ismerik fel és használják ki megfelelő módon és időben a lehetőségeket, és így nagyobb eséllyel érik el a kívánt eredményt.

Vegyél részt programunkon és egy 26 oldalas riportban kapod kézhez, kiegészítve egy személyes elbeszélgetéssel!

Motiváció

Válasz a MIÉRT kérdésre (Érték-index)

A fejlett önismerettel rendelkező emberek megtalálják a célok elérésének olyan módját, amely összhangban van a motivációikkal. Egyúttal tisztában vannak korlátaikkal is, illetve, hogy melyik területen nem lennének hatékonyak. Ez segíti őket annak felismerésében, hogy mi az, ami nem inspirálja őket, vagy mi az, ami nem fogja őket a siker irányába motiválni.
Az Értékek-Index ötvözi Dr. Eduard Spranger és Dr. Gordon Allport kutatási eredményeit arra vonatkozóan, hogy MIÉRT vagyunk motiváltak abban, hogy a tehetségünket használjuk. Az Értékek-Index segít megérteni azt, hogy hogyan tudjuk a teljesítményünket maximalizálni az által, hogy a szenvedélyünk és a foglalkozásunk között nagyobb összhangot érünk el.

Ennek a tesztnek az eredményét 29 oldalas riportban kapod kézhez, természetesen magyarázattal kiegészítve.

Tehetségek

Válasz a MI kérdésre (Attribute Index)

Az „IMX Attribute Index“ egy adott személy természetes tehetségeit méri. Ez a 3 különböző döntéshozatali minta elemzése alapján történik, mely mind a külső, mind a belső világunkra vonatkozik. Ezzel a teszttel különböző kulcskompetenciákat tudunk azonosítani.

17 oldalas riportban kapod kézhez, hogy ne maradjon feltáratlan terület.

Ezek a tesztek számodra készültek és már akár holnap hozzáférhetőek!

Először is gondold át milyen kérdések merülnek fel benned, majd nézd át programjainkat melyeknek ezek a tesztek is részei.

3 alkalmas karrier beszélgetés a jövődről

1. Önreflexió a tesztek alapján
2. Merre induljak? – tervezés
3. Follow-up: hogy haladok?